Valborg.. ännu en meningslös dag för..

De glada stunderna kommer och går som de själv vill... Och de dåliga minnena kommer åter.
Jag vill vara glad, det vill jag verkligen. Men, när det kommer i mina tankar så blir det värre. Men jag försöker låta bli att störas utav det. Jag ska ta mig igenom detta. Jag ska hitta en annan som jag kan ha i mina tankar. Jag tror jag redan gjort det, det måste vara så. Den dära härliga känslan inom en, den är här och jag låter den finnas. Jag blir alltid så glad i närheten av den personen. Det är många personer som jag blir glad över att jag känner, väldigt glad och tacksam. Jag kan bara tacka. Så sjukt stora och många tack.


Jag vill tacka för halsbandet jag fick igår, med en silverängel.. Så otroligt fint. Fick det för att jag skulle bli påmind om att jag aldrig är ensam, oavsett. Fick det av en alldeles speciell kille, visserligen några år äldre än mig. Men skitsamma. Han är min bästa kompis och jag är hans bästa kompis. Har alltid fantastiskt roligt med honom. Tack för att du finns där för mig <3. Så otrolig människa. Kan snacka med dig om precis allting, då menar jag verkligen allt. Du lyssnar och förstår. Alltid funnits där när jag behövt någon. Kan ha svikit mig nångång. Men dte är du förlåten för. Absolut. För att vara ovän med dig är som ett liv i helvetet.

Tack alla ni som brytt er när jag varit som mest nere.. Så otroligt att ni stått ut med mig. Jag ska bättra mig, det lovar jag. Detta får bli en ny början på ett bättre liv. Tack för allt stöd ni har gett mig iallafall.


Jag är senilt trött. Sedan har jag ätit något jag inte tål, svullet runt mina ögon typ. Senilt! Just idag med. haha.
men men.. ska nog ändå bara vara hemma och slappa. Valborg är som sagt bara ännu en meningslös dag.. fattar inte varför man då ska dricka så mycket bara för att ha lide roligt. Kom igen! Senilt det med. haha.
Kan liksväl vara hemma, ta det lugnt, sova, nej men. Titta på nån bra film och så. :)

hejhej.. ha en bra kväll allihop....


Ung Kraft :)

Nu så har jag varit på Ung Kraft i Huskvarna.. typ jönköping nästan. mohaha. Dålig på att förklara, jag vet. Jajjamen.
Men det va roligt, Manistreet of sweden va lätt bra! Och Incrave, Out of clouds, Aiming for april och Silver Trigger. Silver Trigger's sångare, sjukt snygg med solglasögonen. Men när han tog av de så blide han lide fulare. Hahah.

Men Incrave hade en sådan sjukt snygg sångare!! Lätt en 11:a på en 10:skala ;P haha.

Grace.Will.Fall, alla som snackat att de va så sjukt bra.. men det tyckte dok inte jag. De va ju rätt okej. Men det blev för mycket, klockan va ju ändå väldigt mycket när de skulle spela. haha.

Och det dära Drottnar eller va de hette. Så sjukt dåliga!!! Och ljuset när de spelade... blinkade verkligen så hemskt! Kunde nästan få ett epelepsi-anfall även om man inte har epelepsi! Och då är det sjukt.. han som sjöng va så äcklig. Alla konstaterade att han liknade Hitler, och de hade ju värsta uniformerna på sig med, typ general-uniformer. Så sjukt. Och sångaren, spottade allt vad kan kunde rakt upp i lufteb, sedan vart det hamnade är en annan femma.. så äckligt.

Blackstarp va rätt okej måste jag påpeka med.. haha och Johannes Häger va med bra =)

Men det va så många band där, pallar inte räkna upp alla. haha.


Under bilresan dit så åkte jag med Joel, och där satt även Tobbe, Nelly och Ronja. Och vi tjejer satt och sjöng nästan hela vägen =) hahah.  Typ 2 timmar dit.. haha .. Vi kom äntligen fram.. hittade ett ställe att äda.. sedan så va det folkets park som gällde. hehe. Vi kom in, fick en stämpel xD hahaha...
Och sedan så va det bara att gå runt och hitta olika saker att underhålla sig med=) Alltså, titta på band, dnser, och annat. Men det va kul. hehe.

Kom hem lide efter fyra inatt.... och somnade halv fem.. steg upp vid lide efter tolv.. typ 12:12 va klockan när jag kollade på den då;P haha. Sov med öronproppar, hehe... va tvungen, alla små lud störde mig. haha.

Påvägen hem alltså, åkte med Joel med då. Och de i bilen va jag, Tobbe, Nelly och så bytte vi bort Ronja mot Johan. haha. Jag satt i mitten. .. nästan helt omöjligt att sova. Tillsist lyckades jag. Men sedan när jag vaknade så trodde inte Tobbe på mig att jag sovit.. haha.. för jag hade varit typ sådära 'försökt sova men inte lyckats'.. alltså rört mig förfärligt mycket. Men hallå.. det gör jag ju alltid när jag sover. haha. så... sen så satt jag och underhöll mig med de, för de andra(Johan och nelly) sov.. haha.. men de vakande tillsist med.. hehe.
Efter man sovit blev man ju nästan pigg ;P haha. Jag hade roligt iallafall.
Hade roligt under hela dagen fördendelen :) Låt oss göra om det någon gång.

Idag så vet jag inte redigt vad jag ska göra.. sova kanske? :) hehe.

hehe igår, så skickade jag även sms till Nellys syster Anny.. och hon bara: 'var är ni nu då?' ..
haha jag hade så mycket koll.. eller inte.. så skrev jag 'någinstans i sverige' mohaha.. lide smart. nej men hade verkligen ingen anning om vart vi va då..

Men körde även igenom Strömsnäsbruk.. Va där för nästan ett år sedan. 21april plus några dagar. haha.
Kände igen det, woehooe... haha =) va där på ett UG-läger ;P haha..


men ska dra nu.. hej hej...

Ung Kraft

Idag så ska jag till Ung Kraft, typ i Huskvarna elelr var det nu låg =) haha ;P Har verkligen så mycket koll:D haha.
Dit med några stycken, vet inte redit precis alla som ska dit än.. men kan ju skriva det imorgon...




Igår så va jag med Nelly efter skolan. Skoj skoj=)=)
Cyklade runt lide i byn, hälsade på Nellys kompisar, hehehe ... sedan stack vi till pingst, sen åkte vi alla te osby, de spelade brännboll, men jag va ej med.. hade de nya byxorna på mig xD haha. Och jag har en förmåga att alltid trilla :D hahah. that's me ;P
Men men.. sedan så spelade några.. asgrymma:) hehe.
men satt mest ute och snackade med en person. Tack för det samtalet. Det va roligt.
Men hörde ju de som sjöng och spelade ut med. hehe..

men men... jag är så trött! Sova i bilen idag upp dit? ;P haha.

får la skriva imorgon hur det va och sådant :) haha.

hejhej hoppas ni alal får en bra dag.

Ahhhhh!

Imorgon så ska jag leka med nelly, hon följer med efter skolan.
Sedan på kvällen så ska vi till pingst, o en osby.. tror jag. haha. 

Sen på lördag så ska vi(några st) till Ung Kraft (www.ungkraft.com)
vaddå snacka bré skånska?;P haha.. skoj om man gör det och ingen  
Ronja och Nelly, ska vi ragga på alla snygga killar? Eller vad säger ni?;P haha...
det blir säkert skoj!

Nya byxor, mörkblåa stuprör =) I Like I Like väldigt mkt ^^

Imorgon så är dte nationellt prov, i matte, C-delen.. 100min. JAG HATAR DET! usch usch !

Mamma köpte en fågel idag O_o Hur fick hon den sjuka galna idén? Jag vill fasen inte ha djur här! Kan hon inte lyssna på oss lide? Och hon vill att den ska hete Elsa! Det är ännu värre!!!!!!!!!! Alltså till en dum fågel!


hejhej...

image57 Jag vill med vara söt.. !!

Idag, ..

Idag så... är jag hemma ifrån skolan.. menmen..

Imorgon- skolan, sedan till pingst(?)
 

assso jag har ingen anning om vad jag ska göra påvalborg.. men mina funderingar är att sitta hemma.
Valborg är ännu bara en dag för att få alla att festa och dricka med kompisar. Jag tycker att valborg är meningslöst..


menmen..

finns inte så mcyket att skriva just nu... ikväll kanske.. hejhej...

image51 Svampbob äger totalt allting =)

image52 hittade även denna bilden.. den va bra tyckte jag=)

image53 Inga kommentarer ifrån min sida där. "En bild säger mer än tusen ord " - heter det väl? ... fundera och diskutera.. nej men.. alla har sina egna åsikter..

:)

Igår: Va först i skolan... hm... va så tråkigt, trodde ett tag att jag skulle börja gråta.. haha. så tråkigt va det!
Sedan så va det konfirmanderna(fadder ju....) .. vi visade bl.a alla mina bilder ifrån Tjurkö -06 för dem =) hahaha... :P:P sen fick vi faddrar se bilder som vi inte ens sett xD haha :P:P så fult xD

sedan så gick jag hem ... så ringde mamma och sade att Nelly hade kommit =) woho. Så kom Nelly och mötte mig. Sedan gjorde vi inte så mycket bytte om lide o så.. Sedan så stack vi till byn.. hehe. Nellys väska va stor och dum när man skulle åka på pakethållaren^^ mohahah.
Så köpte vi en varsin GIRLIE elelr vad den heter.. den rosa nya glassen som är formad som en stjärna..  och glitter ... ahwe ;P haha. men S J U K T rälig glass! Usch! Vidrig! hahah :P

Sedan så stack vi till pingst... och sedan så spelade vi innebandy =)=)


AAAH!!!!!

Idag så har jag typ... hm.. varit i skolan.. Idrott: fotboll! skojskoj! haha :):)
sedan så hade vi SO, började på något nytt. Buddhismen.. haha .. vi fick välja mellan Prov eller Arbete.. jag röstade för arbete.. har så sjukt många prov just nu.. och framåt.. och med arbete lär man sig mer än att bara sitta och försöka svara på frågor i en text man inte ens läser igenom.. sedan plugga på det.. omöjligt. Så arbete gäller för min del iallafall...  man fick själva välja tillsist eftersom alla blide sura =) haha.


Fy farao vad jag hatar endel killar! Smällde en på käften idag... inte ska man jävlas med mig. Nej men.. så dålig raggning! Jag hatar ju han sedan innan.. Inte fasen ska man ta en i handen.. sådära fingrarna mellan varandra! Inte fan om man är sju år äldre och kommer ifrån irak! Fyfan! Känner inte ens människan! Nu är jag förbannad! Redigt förbannad! aaaaaah!!!

Imrogon så skola alltså.. sedan är det konfa-läsning(fadder ju..)
sedan vet jag inte...
hejhej

Konfirmation =)

MORGONENS INLÄGG:

Idag så ska jag på konfirmation, mitt kusinbarn ted, som fyllde 15år förra veckan=) hehe så ska även vara 15-års fest ;P hehe. nice.
ska bli skoj att träffa alla släktingar, jajjamen :)


Har även namnsdag idag xD va bara tvungen att påpeka det. asg.. haha...


Nu är jag trött.. somnadee vid halv fyra och gick upp vid åtta ;P haha men va vaken sen sju.. haha.. somnar i kyrkan?:) hehe.


Just nu är alla så uppklädda =) haha. så nice! Varför inte alltid vara det? Hur nice som helst ju. haha. Jag är lide uppklädd; förändring är det ju trotsallt =) haha. men jag gillar det. Hade varit nice om man alltid vatt det. nu så ska jag inte börja yttra mina åsikter haha :)

Har inte ens fixat håret ännu O_o ojoj.. haha.. nej men det går snabbt får jag hoppas.. Vi åker vid tio :) hehe.. 14min kvar;P

Igår så fick jag min nya mobil. Samsung E370 =) en röd. I like I like!.. väldigt mycket!! :P:P haha. har bra låtar :):) men bara några få. Men får be några fixa det sen ;P hehe.

Men jag får ta och dra nu.. haha... hejhej


KVÄLLENS INLÄGG:

Jag är så trött!!! Sov typ fyra och en halv timme inatt...
Kom hem typ två inatt men så gjorde jag massor av andra saker.. så skulle jag upp klockan åtta med.. haha..

Konfirmationen idag alltså.. konstig kyrka det dära.. haha ... menmen..
det kunde nog ha varit roligare, va för trött för att göra ngt..
tillsist goick jag ut och spelade in ' Vinnö - dokumentär' haha.. när jag går runt och filmar och pratar lide =) och fjantar mig. haha. skoj.. eller inte..

Imorgon har jag inga störra planer över vad jag egentligen ska göra. Tror inte att jag ska till kyrkan iallafall.. kommer inte orka gå upp klockan nio..

Robbie Williams - Angels .. den är bra.. ! :)

Hänt lide andra saker idá med.. men orkar verkligen inte gå in på de nu... som sagt; svin trött!!

Fyy vad jag gillar min mobil, haha... va också tvungen att påpeka det.. ;P asg. haha.

hejhej... sovgott!!


Samsung E370 =)

Fick nya mobilen nästan nyss.. så liden!! I like I like! Och så snygg! ;P woho..
Det var en bra sak iallafall! Ligger på laddning nu:( buuu ;P haha


Skoldagen idag har varit seg.. sjukt seg.. , men nu är det HELG! Så skönt!!

ikväll vet jag inte redigt hur och vad jag ska göra.. jag får helt enkelt vänta och se...


hejhej..

woho.. ngt bra!

Idag så har det varit nationella prov, i matte. delarna; B1 och B2 ..
B1 rättade Carin direkt efteråt så vi fick veta det på mattelektionen nån timme senare. hehe..
gick inte fullt så bra där nej.. hehe..
Men däremot B2... det gick galet bra!!! :P Skrev hela räknehäftet man kunde.. alltså fyra sidor.. med tal och tankar och emd ord.. förklaring och slutsatser =) Det bästa av allt är att det jag kom fram till har alla andra med kommit fram till.. så då borde det vara rätt? =) woho!!!


Sitter och har nyligen renskrivit SO-arbetet; Andra världskriget.
I några timmar. uschusch rätt många sidor och har pygme lide kvar men jag pallar inte xD
Skrivkramp till tusen. hehe. Ont i handen! ajaj! hahah..

Nu är jag sjukt trött. Hoppas att det går att sova inatt.
Och imrogon så får jag min nya mobil, I like I like^^ så nice =)

Idag gick dagen framåt nu mot kvällen. Det är bra.

Nu så ska jag gå och skriva klart.. ont i ryggen med.. haha

hejhej...

Disktrasa.. ?

Kunde inte sova alls inatt. Nu är jag svin trött. Jag orkar verkligen inget, varken fysiskt eller psykiskt.
De andra nätterna då? Hur ska det bli med dem? Jag vill inte gråta mig till sömns da andra dagarna.

Jag vill bara kunna leva på, utan såhär många problem och bekymmer.
Jag vill kunna sova, utan att gråta mig till sömns, nästan varje kväll.
Jag vill bara att allt ska reda upp sig. Men det är inte så lätt när de inte hjälper mig, möter mig på halva vägen.
Då går det inte. Jag har inte kraft till att gå hela vägen själv. Jag är ledsen, Förlåt.

Dagen idag har bara varit hemsk.. satt i två hela timmar(rast..) var inte med på idrotten.. jag orkade inte med det.. Det har hänt för mycket på den senaste tiden. Men under de två timmarna satt jag bara och funderade.
På allt och ingenting. Jag kan erkänna, leendena idag har bara varit fejkade.. lika bra att vara ärlig..
Varför händer sånt här mig? Problem, bekymmer, kommer och går, gjort i ett halvår nu.. alltid finns det minst sju saker/prblem/bekymmer/ovänligheter.. allt möjligt, på den onda sidan.

Vill Gud verkligen mitt bästa? Om Han nu har planer för mig, är det detta han vill med mitt liv?
Att jag ska gå runt och må dåligt alltid?..
Jag vill, jag vill förstå så mycket mera!! Jag försöker verkligen vara ldie glad och posetiv!
Det finns så mycket jag absolut inte förstår längre. Jag har aldrig tvekat såhär mycket på om Gud finns eller inte; inte ens när jag inte va kristen! Då är det senilt!


Gud är underbar
säger vi som har,
Han i våran närhet.
Han som älskar oss.

Vi prisar Hans namn,
lyfter våra händer.
Vi sjunger till Hans ära,
tillbedjan är stor.

Vi tillber Hans namn,
varje chans vi får.
Han kan lova, och vi kan veta
att Han aldrig lämmnar oss.

Han
gav sin son till världen,
kärleken är stor.
Dog för våra synder,
men Han övervann ondsakan ändå (!)

Gud
lyssnar och Han hör,
Han finns till för dig och mig.
Han älskar oss alla,
ingen blir lämmnad utanför.

Så långt borta,
men ändå så nära.
Dag för dag som kommer,
alltid vill jag vara i Hans närhet.

//- annica.


Jag vet, min blogg är super trisst! Men måste få skriva av mig någonstans....

hejhej....

Today is gonna be the day....

Jag hoppas att dagen idag blir lide bättre... den blir ju vad man gör den till..
men jag är sjukt trött, fysiskt på alltså. haha. precis tvättat håret.. fönat och plattat det=) yääy.
sminka mig har jag kvar.. men jag pallar inte just nu..


Igår så va min tvilling Camilla och mamma i Ullared, så mamma kom hem med en massa saker till miiiig :) wohooe. det va rätt nice. Sen så va jag ute o gick lide.. stötte nästan på en person.. men som tur så va det för långt avstånd för att kunna se att det va jag ^^, bra(!) hehe..


Det dära har blivit bättre nu. Det jag skrev längst upp i gårdagens-blogg. Att jag blev sur på en..
den ringde igår och bad om ursäkt. Tack. Du är vänlig. Även jag kanske inte visade det..

Men finns ju fortfarande saker att klara upp... men just nu vill jag helst bara 'gå runt och vara'.. slippa bry mig om omgivningen. Okrar inte med att ta upp det nu... men när kommer jag orka? Jag sade att jag inte skulle ge upp.. men det är ju det jag egentligen håller på att göra.. men allt är ju redan ett helvete.. så vad kan bli värre?...


Nu så ska jag snart till skolan.. uschusch.. så ska gå och fixa mig..
hejhej,!

Dålig dag...

Jag trodde att jag visste bättre, så sjukt senil i hela huvet! Varför gör jag så egentligen?
För f*n.. jag är rejält trött på det hära. Jag pallar inte mera. Snälla.
Den dära pausen kommer nu.. jag vill bort ifrån det mesta.  Jag vill bara springa ut och skrika allt vad jag pallar.
Eller bara krypa in nånstans i ett litet hål där det är mörkt, och bara gråta ut.



----------------------------------------------------------------------------------------
Denna veckan så kommer det att komma brev hem... om man kommit in preliminärt på den linje/gymnasie man valt.... aaaaahhh.. bara jag kommit in.. får la hoppas.

Solen bränns.. liadant marken.. gatan.. aah... solexem .. kliar.. dåligt..


Imorse så blev allt så mycket värre. Jag orkar inte med det här längre. Jag har inte sett en enda bra sak i livet på ett halvår nu.. Sen hade vi idrott på morgonen; intervall-träning utomhus. Då sköt jag undan alla dumma tankar; de ska inte få störa mig när jag tränar!! .. men sen på SO:n.. jag va nära på att börja gråta, många frågade om jag skulle eller om jag hade gråtit.. jag fattar inte vad det är med mig.
Jag är väl bara ännu en hopplös tonåring som kastar bort sitt liv åt ingenting.
men mår man inte bra psykiskt så.. jag försöker verkligen vara glad, posetiv och lide trevlig.. men de går verkligen inte..


Okej, jag läste nyss Rebeckas blogg :) heheh och där va det om vad hon ska göra i sommar och till hösten. Waaah jag skulle aldrig läst ;P hehe. nu har jag med börjat tänka i lide banor(hahahah ;P)
T.ex slutar ju nian.. mina klasskompisar.. jag kommer sakna de.. sen.. vad vill jag gå för gymnasie och för linje? Jag vet verkligen inte ännu.. och då är det kris.. somsagt får vi ju det förhoppningsvis hemskickat denna vecka... aaahhh O_o Sen visst kan de ju bli skönt att skiljas ifrån de jag går i klass med nu.. hehe.. men vissa har jag ju snart gått med i tio år.. lide tragiskt.. ujuj... får se hur det blir. Och får la hoppas att Rebecka(;P) finner vad hon vill göra =) hehe


image43 Jag skjuter med luftgevär...

image44Inte varje år man kan sola o gå lätt klädd i mitten av april :D Skadat foten; just därför jag sitter där.. haha

image45 haha jag kände mig lide vilsen inne på hövdingen/ica.. :) haha med patty o camilla ;P haha


Sooool <3 I LIKE!

Det är SOL och VARMT idag med! I like I like!!

Fast nu är jag pinsmat-röd xD asg. hahahhaah somnade ju på studsmattan igår när jag solade =) hahahahah
så smart är jag^^.

Idag så har jag varit i kyrkan, det va en gospel-kör ifrån typ nästan helsingborg.!
Men de va bra! , man fick gåshud av dem haha ;P

Idag skulle jag ah solat, men jag orkar inte.. hehe :) är tillräckligt röd xD asg.

Imorgon så börjar skolan, hehe.. tråkigt, jajjamen.. ;P hehe.


" Det kanske tar en evighet innan jag förstår min ensamhet. Men lova att alltid finnas där, fastän det blivit som det är.. "

Todaaay

Jag tror att jag behöver en paus ifrån allt och alla... Ta det inte personligt..



Idag så ska jag skjuta md luftgeväret igen. Så glad att Freddy tog fram det häromdagen.
Hade fullständigt glömt bort det.. haha :)

hejhej



-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag brukar inte ha koll och kolla på "Lilla melodifestivalen", inte på det senaste året iallafall haha.
Men jag kommer ihåg en låt, som heter "Jag vill inte förklara", med en som heter Julia. Så otroligt duktig tjej!
Låten är innerligt bra, och jag tycker att den passar bra till mig just i denna situationen. Den passar perfekt.
Jag vill ju inte förklara det just nu... och jag orkar verkligen inte med att svara när mobilen/telefonen ringer..


http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=66148
Klicka in er på länken, tryck sedan på "Jag vill inte förklara - Julia" och på "sång", så kommer ni få höra den, och inklusive texten =) haha. (kareoke-verision) hahah.. Men den är otroligt bra, tycker jag iallfall,

Texten:

Telefonen ringer, men vågar jag svara?
Jag vill inte förklara det som hänt
Den fortsätter ringa och jag vill bara springa därifrån.
Jag vill bara glömma, glömma det som var.

Jag vet att jag inte varit så bra,
för att jag inte sade som det var.
Det kanske tar en evighet,
innan jag förstår min ensamhet.
Men lova att alltid finnas där,
fastän det blivit som det är.
För ingen förstår så bra som du,
det kan jag lova här och nu.

Sist när jag såg dig, var du så ensam
Dina ögon  car inte dom samma som jag minns
Kan du förlåta, istället för att gråta
För jag vill bara glömma, glömma det som var.

Jag vet att jag inte varit så bra,
för att jag inte sade som det var.
Det kanske tar en evighet,
innan jag förstår min ensamhet.
Men lova att alltid finnas där,
fastän det blivit som det är.
För ingen förstår så bra som du,
det kan jag lova här och nu.

Du måste förlåta mig, jag behöver dig.
Jag ska ringa upp om jag får vara själv ett litet tag.

Jag vet att jag inte varit så bra,
för att jag inte sade som det var.
Det kanske tar en evighet,
innan jag förstår min ensamhet.
Men lova att alltid finnas där,
fastän det blivit som det är.
För ingen förstår så bra som du,
det kan jag lova här och nu.


Ah!!!!!

Nu är jag innerligt trött på allt. Jag vill långt härifrån! Så sjukt långt ifrån!
Bara ta en paus ifrån allt. Jag behöver det. Annars så kommer jag mista alla som jag har i min närhet.
Och det vill jag inte. De betyder alldeles för mycket för mig.
Det är mig det är fel på. Men dte är konstigt; säger jag att jag är söt och smal; så säger alla att jag blivit en bitch!
Säger jag att jag är ful och tjock; så blir alla sura!
HUR SKA NI HA DET EGENTLIGEN?! det är väl ändå mitt liv ??
Så svintrött på det hära! AAAAAHHHH!

image39  - Försök inte ens vara smart!
Jag försöker, men det går aldrig enligt alla... hm..


Fredag den 13:de..

FÖRMIDDAGENS INLÄGG:

Ajaj.. Fredag den 13:de idag.. Oh oh.....
Kommer gå fel idag.. allt kommer säkert bli fel, katastrof. haha.,,
bara för att det ska va så ;P haha.. fast en fredag 13:de hade jag faktiskt väldigt mycket tur =)=) haha
Jag får informera sedan när dagen är slut.

Jag har precis kommit in, suttit ute i det UNDERBARA VACKRA vädret, SOL!!!!!!!!
Jag älskar det ^^.
Varit ute och skjutit med luftgeväret. Jag är ju grym! På varje mål tavla så är det bara skott på mitten! \m/ haha
Varför lade vi undan luftgeväret engång i tiden?!! Det är ju hur nice som helst! haha.

Ska snart ut och SOLA! Måste passa på nu,, medans det är varmt o skönt haha :)


Ikväll så tror jag att jag bara ska vara hemma.. Jag tror faktiskt inte jag orkar med att träffa så många människor just nu. Jag måste få ta en liden paus.. Förlåt.



KVÄLLENS INLÄGG:

Sitter nu här.... rysligt vad varm dag! Jag har bränt mig myyyyycket! haha.. helt röd.. haha jag som aldrig blir brun:\ haha... :)
Ikväll så ska jag ta o dra te ug.. palla sitta himma =) hehe.

Skjutit luftgevär te tusen idag. Jag är skicklig :) måste erkänna det själv^^, haha. Stolt =) haha.
Borde sattsa på skytte? :) det är roligt, jag är pricksäker, träffar mitten typ alltid.. okej hejhej skryt^^ mohaha..

legat ute på studsmattan idag och solat alltså.. sen fick jag höra att det va extra farligt att sola, nu när det precis blivit som varmast, så jag satte mig och skjöt istället =) hahaha..

Inget 'illa' har hänt.. änsålänge.. hahaha .. förutom att mitt hår är konstigt.. haha.. ;)


Imorse så va alla så sura, jag vet inte varför.. :\ Vaknade på fel sida allihopa? Men det blide bättre under tiden som gick. hehe. Umgåtts med min tvilling och min lillebror rätt mkt idag.. haha.. okej vi tre har varit ensama hemma haha:)

hejhej .. :)

Laserdome

Idag så har jag varit i kristianstad; laserdome! :P haha
Jag va i rött lag; alltså med mig, patty, lisa, sabina och nån som hette olle.. :P haha
och det blåa laget va; Viktoria, Pernilla, Malin, Karin och nån som hette Emil. hehe.
Vårt lag(det röda) vann första spelet och tredje och det blåa laget vann andra gången. haha..
första gången kom jag femma, andra gången kom jag sexa och tredje gången kom jag TREA =) woho.
och vi va alltså tio personer. haha. Inte illa för att de va FÖRSTA gången jag gjorde det.. haha..

Jag va först jätte skeptisk att följa med.. men nu är jag bara glad att jag hängde med. verkligen skitskoj! haha.


Nu måste jag göra SO:n ..! Fyyyyyyyy .... så tråkigt! Jag hatar det.

Så vill jag bort härifrån. Långt ifrån min senila familj!! Jag blir galen! LÅNGT härifrån!


hejhej...

That's it ..

image32
Jag vill med vara söt..
Jag vill med vara den smala flickan som på reklamen.
Jag vill inte vara den jag är just nu..
jag vill inte bli kallad för flodhäst,
jag vill inte bli kallad för ful..
jag vill ha ett normalt liv..


Leka med Julia idag=)

Ibland så skulle jag bara vilja att det skulle vara så som det va i somras..
Allting va perfekt då. Absolut inget dåligt fanns. Ingenting...
Aaah...

Igår så lekte jag med Patty, sen åkte vi till Nelly, Kollade lide på hokey matchen mellan Modo och Linköping,, men modo vann med 4-1 BU!! ;P haha.
Vi åkte elscooter ;) hahah.. jag o Nelly gick det galant för.. haha.. ner i backen.. men för camilla o patty gick det inte så bra ;P hahaha... sen gick vi in, kollade på andarnas makt med nellys mamma :) haha. pendlade där imellan och med matchen som 'gästerna' satt o kollade på, inne i rumemt där de har projektern. haha :)
Sen senare på kvällen så kom Anny hem^^ med Erica och Christoffer =) hehe. skoj.
Och jag kom hem vid elva-tiden haha.. :P
 
image26 Ja o patty dampade oss lide igår emd kameran=) en av bilderna.
Finns så många andra bilder på
http://anniiicaa.bilddagboken.se/ besök gärna och kommentera^^ mohaha


image28 Idag så ska jag leka med julia, här =) det ska bli skoj^^ haha. :)

image33 En dag så ska jag ta mig ur denna röran.. Tro det eller ej..

Hejheeej...


Fotooooo :P

Frågan är vad jag ska göra idag.. hm.. so-arbetet fortfarande (!) buu! haha..
frågade patty igår om vi kunde hitta på någt... som får se sen..

Imorgon så ska jag leka med Julia =) Så nice! :):) haha. =P=P
image19 
Du är kalasbra =)=)

image20 
Igår och idag så tog jag lide nya bilder =)

image21 
Haha på en av bilderna ser jag väldigt tjock ut.. hehe..

image22  Hellooow there .. =)

image23 
Varför är det så svårt att må bra för det mesta?

image24 
Alla tankar gör en bara så förvirrad...

image25 
Det finns så mycket man vill.. Men så lide som fungerar och blir till verklighet.. :\

Det var ..

Det är hemskt vad man kan ta fel om vissa personer. Jag vet inte vad jag ska tro längre..
Som om jag inte redan mår skit, så kommer det fler och påverkar det ännu mer.. tack borde jag säga?! eller inte..
Jag pallar inte trycket.. jag har för mycket, alldeles för mycket inom skolan, jag tvekar alldeles för mycket på att mina vänner verkligen gillar mig, jag vet att det beror på mig och jag borde ändra mig isådanafall.
Allt är så stressigt, so-arbete, matte-uppgifter inför nationella proven som kommer nu efter påsklovet. Jag hatar det! Så förvirrande ..!







Nu mera är min blogg rosa och fjollig=) mohahaha inte min stil alls^^ Just därför jag har den \m/ haha :)

Idag så MÅSTE jag sätta mig ned på SO-arbetet! Jag måste verkligen! Oavsett om jag inte pallar.. ahwe.

äähum..

HEWJ!


jag kan bara börja gråta rätt av just nu.. det är så tråkigt. Jag hatar det!
fy farao. Allting är så segt! tråkigt! värdelöst! patetiskt! fyyy! baaaah!
regnit och tråkigt! TA MIG HÄRIFRÅN! Jag vill LÅNGT här ifrån! NU! snälla..!
jag blir galen utav det hära! aaaah!


Idag har min systeryster vid namn Anna varit här, med hennes man Tomas och deras unge Josefine.
hehe... grillade lide.. jag åt bara grillade korvbröd.. men gott ändå haha..


hejhej....

Tankar och ord...



Hej. Jag gillar mina vänner.  Vad skulle jag ha gjort utan er? Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag är att jag känner er.
Varje gång jag varit i svåra situationer, vilket jag alltid är. Ni är där och stöttar mig.
Jag lyckas alltid komma ned till rad 0, alltid. Oavsett hur jag än göra.
Men ni finns här för mig, gör det mesta för att ta mig upp till er glada nivå igen. Ibland har ni ju lyckats, men jag sjunker snabbt ned igen. Nu säger jag defenitivt inte att ni misslyckas med det ni gör. Absolut inte!!
Det som är felet är; jag! Jag måste bättra mig, jag vet. Jag måste egentligen sluta tvivla. Men så lätt är det inte.
Jag gör allt fel hela tiden, det är det som är problemet...
Men ni ska veta hur tacksam jag är för att ni finns <3
Tack!


Helloow! :P

Det känns som om det inte finns så mycket kvar att hämta. Allting är slut. Borta.
Jag träffar ständigt nya människor, och lär känna dem. Det är svårt att låta bli. Men det är ingen ursäkt för att andra ska bli sura. Nu snackar jag bara inte om en person, så alla vet..
Men även om man har fler en en bästa kompis så blir allting så sjukt mycket fel! Jag hatar det! Jag vill inte ha det sådära att en blir sur och sedan den andra.. Bara för att man råkar ha för mycket att göra. 
Man kan ju ha flera bästa kompisar, visst kan man! jag kan ju inte bara välja mellan alla. Finns så många som jag bryr mig om, som jag har stort förtroende till. Men en person, om den fortsätter sådära så kommer jag ju inte berätta mera för den.. förlåt.. men så är det... Jag vill vara din vän.. Men om du inte kan acceptera att jag har flera bästa kompisar så blir det fel.. :\




---------------------

Försöker hitta lide ny bra musik ... hm.. men vad är jag på jakt efter ?.... hm..

3 Doors Down är helt grymma^^ wohejs.


I can´t say I´m sorry - Erik Segerstedt - dagens låt. Lätt. :) så skön låt. haha :P


Det är så nice med påsklov, och trodde det va söndag idag xD haha... så mycket koll har jag på allt =P=P haha.
Änsålänge så har jag.... alltså igår då ja....  Igår:
jag ritade hela tiden... nästan.. satt inne alltså.. Svampbooooooob :) Så nöjd med den bilden :P haha. men ritade även lide annat med :P haha.
Jag vill verkligen gå estet(bild och formgivning) hoppas att jag kommer in på C4 =) haha.
Sen vid tjugo i sju kom nelly, vi gick till byn, gick till Mimi lånade deras telefon. Gick till pingst, där va Mogge..
åkte sedan hem till han efter ett tag... sen kom markus och rebecka .. kollade på en väligt dålig film (" Narc ") hahah :) såg inte hela, men värdelös är väl det rätta ordet för den?:P haha. Sen så stack vi till Hallen i osby alltså ju.. haha... så kom jag hem typ.. kvart i två.. kan ha varit.. eller lide innan :)

Så dära såg min dag ut igår..
Som sagt, sitter oftast inne och ritar=) haha. Det är min kärlek (>_<) haha.. att rita alltså =)

Idag vet jag inte redigt vad som händer... får la se......
Solen skiner, men det blåser sjukt mycket =P haha. så det är kallt (!) :P

hejhej.. Have a nice day you´re little punk!!! :)

Hanging by a moment - Lifehouse

Jag ska inte behöva vara livrädd varje gång jag går utanför dörren... :\
Jag har sagt det innan och jag säger det igen, killar är patetiska!


Hanging by a moment - Lifehouse - Lätt en sjukt bra låt! :)


Idag så vet jag inte redigt vad jag ska göra... får väl se vad som händer...


hejhej....

Veckorna framöver i år =)

Jag beslutatde mig för att samla upp hela min kalender här, vad jag ska göra hittills, och allas födelsedagar=) de jag känner, mest umgås med =P haha. Och det som alltås är in bokat änsålänge =) haha


V.14 (- Denna veckan!)
Måndag - Skola,
Tisdag - Skola, Joel 16år,
Onsdag - Skola, Min klass mentor Carin 40år
Torsdag - Skola, PÅSKLOV =)
Fredag - Påsklov, så nice!
Lördag - ------------
Söndag - kyrkan,

V.15 PÅSKLOV! :)
Har mycket planerat t.ex skolarbete(WW2) och massor av matte-uppgifter inför nationella-proven.
Onsdag - Leka med Julia :)
Torsdag - Tobbe 23år, vart har du rullatorn? =) Laserdome med kören(som jag inte ens går i längre xD) haha

V.16
Måndag - Skolan börjar igen :\ PATTY har namnsdag(Patricia) Woho;P
Tisdag - Konfa-läsning(fadder ju)
Onsdag - barngrupp..
Torsdag - Konfa-läsning,
Fredag - NATIONELLT PROV - MATTE, Mathias Haby i min klass 16år
Lördag - MIN NAMNSDAG=) haha. Konfirmation - mitt kusinbarn Ted. GiG som jag inte ska till:\
Söndag - kyrkan

v.17 - Inget speciellt som händer, inte vad jag vet just nu=)=)
Tisdag - Konfa-läsning
Onsdag - Barngrupp
Torsdag - konga-läsning

v.18
Måndag - Valborg =)
Sen vet jag inte så mkt mera=)

v.19

Tisdag - konfa-läsning
Onsdag - barngrupp
Torsdag - konfaläsning, Min syster Mimmie 17år =)
Fredag - Pontus(även kallad "Roger" eller "Pinnen" går i min klass) 16år =)
Söndag - kyrkan, Mimi 16år =)

v.20
Måndag - Packa enormt mycket inför Tjurkö=)
Tisdag - Avfärd till konfirmationslägret på: TJURKÖ=P
Onsdag - TJURKÖ
Torsdag - TJURKÖ
Fredag - TJURKÖ
Lördag - TJURKÖ
Söndag - TJURKÖ, .. hemfärd :\ :(  Gustav 16år =)

v.21
Tisdag - Konfaläsning
Onsdag - barngrupp
Torsdag - konfaläsning
Fredag - (konfirmandernas genrep)
Lördag - KONFIRMATIONEN -07, Broby Kyrka, är alltså fadder och kommer befina mig där=P haha
Söndag - kyrkan,

v. 22
-------------


v.23
Lördag - Johnny depp fylelr år (?) hahaha =)

v.24
Torsdag - skolavslutning kanske? ingen anning, kan va =)
Fredag - Sebbe 16år =)

v.25 - 29 - nån av veckorna sommarjobbar jag =)

skriver mer sen hejhej

Tack

Okejokej.. killar är svin.. de flesta av dem... Väldigt patetiska....

Tack förreesten, ni som finns där och ställer upp för mig. Ni som stöttar mig, ni anar inte hur mycket jag uppskattar er. Det går verkligen inte att beskriva med ord..!
TACK!



jag orkar verkligen inte berätta om dagen just nu..... gör det imrogon eller senare...


God sent me an angel

God Sent Me An Angel
by Tommy Q


I was walking along a country road one calm and cloudy day
Feeling down about the problems that had seemed to come my way
My pain was very great and my tears I could not hide
And was calling God to help me as I was hurting deep inside


I then thought about what I've believed and how I've rarely called
For sometimes I have wondered if God were there at all
As I lifted up my head and looked down that road a spell
I spotted someone coming - from the distance hard to tell


As he got a little closer I could then see all the signs
Of someone who'd been down that road quite a number of times
His clothes were old and dusty and his shoes were pretty worn
But there seemed a glow about him - at least I could have sworn


His face appeared real friendly as he peered up in the sky
He said, the weather is pretty calm today, hope the rain will pass us by
He first talked about the weather, but there seemed to be much more
That we both had in common, except for what we wore


He started talking about his life and the places he had been
And he spoke as if he knew me, like we were next-of-kin
From the problems that he had, to the happy times he found
Our likeness was uncanny and was becoming more profound


We had so much in common - I couldn't believe how much alike,
That I decided to tag along, we continued on our hike
He said he's from all over and his name was just like mine,
And hoped one day that we would meet as he had a real short time


I was feeling sort of baffled, as we went on with our walk
But he had held my interest, so I listened as he talked
He said, I know you're hurting - as your life has been so hard
But it seems today that you found God, where once you'd disregard


From the point that I was calling and was asking for God's hand,
Is the point where he had first appeared, as this was in God?s plan
He said to take more time for prayer - that I could bend God's ear
That He is always listening, and He is always near


God knows about my struggles but better times will be ahead,
As long as I keep believing and will no longer be mislead.
We then turned onto a sidewalk and now very close to home,
And it was then it struck me that I was suddenly now alone.


This stopped me in my tracks and I began to call his name
And it was then I understood, why to me that day he came.
I then realized God had heard me, as my Angel He then sent
To relieve me of my worries, and all my discontent.


Today I pray more often and feel blessed with my God's Love
As He was there and listening - and sent an Angel from above

Min vecka..

V.14
Måndag : Skola - Ingenting speciellt
Tisdag : Skola MATTE PROV :\ - Påskvandring för barngrupperna - Nelly med mig hem(?) - Aktivitet i lillagympasalen(som jag antagligen inte ska på) - Ingen konfaläsning(fadder ju).
Onsdag: Skola Bip-testet på idortten :( .. - Ingen barngrupp.. bara softa =)
Torsdag - Skola - SLUTAR^^ PÅSKLOV! Så nice =P=P
Fredag : Så SKÖNT!, påsklov^^


Snart är det TJURKÖ woho=)=)

ehum....

Dé dära ei ju icke så möed te besvär .. najnaj............
"Are we friends or are we not..?" Är vi dé? Bevisa dé då nån simpel gång!




Jag ger upp ...

That's true..

Are we friends
Or are we not?

You told me once
But I forgot.

So tell me now
And tell me true.

So I can say...
"I'm here for you."

Of all the friends
I've ever met,

You're the one
I won't forget.

And if I die
Before you do,

I'll go to heaven
And wait for you.

If you are not there by Judgement Day
I'll know you went the other way

I'll give the angels
Back their wings

And risk the loss
Of everything.

Only to prove my friendship is true...
I'll go to hell to be with You!

Daahh.... eehhh .. ?

Det är ju bara mig själv jag lurar... varför gick jag på det egentligen?
Varför tro att man gillar en annan, bara för att komma över den andra?
Det är ju jag som är patetisk! Förlåt mig. Föråt att jag ens finna rättare sagt.
Jag vet, jag är jobbig och att jag är tjatig. Jag vet. Just därför jag ska dra mig undan lide..
Så att ni alla kan få det lugnt och skönt och vila ut.
Jag veta tt ni tycker det samma, det måste ni göra.. finns ingen annan väg ut ...


hejhej....

Bussresan hem :)

Idag när jag gick till kyrkan så kom ja och tänka på engång när jag satt på bussen hem ifrån Kristianstad.
Då så va det två stycken lide äldre killar som satt snett bakom mig.
Jag lyssnade lide på deras konstiga diskution. Alltså om: Skor (!)
Deras resonemang var att skorna visar vad man är för sorst människa.
Det roligaste är att de har rätt, t.ex kommer det en med lide större, alltså stora svarta skor, då kan man ju tyda att den kanske är lide mer punk/gothare(kan ju även ses på kläderna).
Men är det en svartklädd med gymnastikskor då? Vad kan man ta den stilen som? :P Det är lide roligt.
Man kan ju oftast se på en persons skor vad för stil den har. Och det tycker jag är rätt skoj =P=P

Detta va bara något som dök upp i mitt huvud innan imorse, och detta inträffade typ i september -06 =P haha.

                                                   image16